Spørgsmål og svar


Hvem kan bruge UserGap?
Alle - om du arbejder med markedsføring, it-udvikling eller digital kommunikation for en større eller mindre virksomhed, vil en brugertest fra UserGap give dig brugbar viden om dine kunders behov.
Hvor mange test-deltagere skal man vælge?
Vi anvender 50 til Split-test - og til kommende produkter bliver det 100, og til andre produkter bliver det helt op til dig.

Kontakt os hvis du har meget specifikke behov for segmentering på [email protected]
Kan det kun bruges i Danmark?
Nej, vores test-paneler dækker rigtig mange lande. Pt. har vi adgang til mere end 10 mio. testpersoner i hele verden i mere end 50 lande.

Kontakt os hvis du har behov i flere lande på [email protected]
Hvorfor er UserGap på dansk?
UserGap er udviklet i Danmark, af danskere og først lanceret til det danske marked.

Men vi kan allerede nu udføre brugertest i 80 andre lande, og forventer at introducere UserGap til andre lande senere.

UserGap er navnet, for vi vi gerne vil "lukke hullet til brugerne" - dvs bringe brugerne tættere til dig, så du kan forstå dem bedre, og lave bedre løsninger.

Kontakt os hvis du har behov i flere lande på [email protected]
Belønner vi deltagerne?
Ja, test-deltagerne får belønning.

Vi har samarbejde med de bedste test-paneler i hele verden, og betaler for at test-brugerne får betaling for at gennemføre testen af dit "produkt".

De forskellige test-paneler belønner forskelligt, og vi vurderer løbende hvilke test-paneler der fungerer bedst.
Hvad kan testes?
Alt der er digitalt kan du teste.

Det kan feks. være websites, sub-sites, bannere, kampagne-sider, produktdesign, nyhedsbreve, videoer (eks fra Youtube), bogomslag, plakater etc.
Hvad er teknikken bag?
Vi har udviklet UserGap til at du kan gennemføre en brugertest nemt og hurtigt. Du sparer tiden til at formulere spørgsmål, håndtere survey, indhente test-personer, opsamle data, præsentere data m.m.

Vi har et samarbejde med danske og internationale test-paneler med over 10 mio. testpersoner i hele verden.

Pt har vi over 240.000 test-personer i Danmark fra paneler, som også benyttes af blandt andre SurveyMonkey, YouGov og Epinion.
Hvorfor bruge UserGap?
Vi gør det nemmere og billigere for dig at få din helt egen brugertest, som du kan designe på kun 10 min.

Metoden bag er bredt anvendt og anerkendt i hele Europa, og det høje antal testpersoner sikrer dig et troværdigt og brugbart resultat.
Hvordan udregnes prisen?
Split-test (v1) har en fast pris. Vores kommende produkter kan tilpasses efter dit behov, og prisen vil afhænge af flere faktorer:

- hvor meget tid testpersonen skal bruge på testen (max. 15 minutter anbefales)
- antal test-personer (min. 25 anbefales)
- hvor mange test-opgaver du vælger (1-5 opgaver anbefales)
- hvilken målgruppe du vælger (f.eks. 50/50 mand/kvinde, 30-50 år)

Panel


Hvordan rekrutterer vi
Vi har et samarbejde med flere af de største og mest anerkendte test-paneler i verden. Pt. har vi adgang til over 100.000 test-personer i Danmark fra +23 forskellige paneler, som også benyttes af blandt andre SurveyMonkey, YouGov og Epinion. Det er disse test-paneler som rekrutterer test-brugerne, og det gør de grundliggende på samme måde, nemlig ved at test-personerne tilmelder sig panelet, og får belønning (typisk point til gavekort eller kontant udbetaling) i panelet. Vi betaler panel-leverandøren for hver gang en deltager svarer på et af dine spørgsmål.
Hvad kan vi ikke
Pr. har vi over 100.000 test-personer i Danmark fra paneler, som også benyttes af blandt andre SurveyMonkey, YouGov og Epinion. Men trods det store antal testpersoner, er der test-grupper vi ikke er så gode til. UserGap er primært anvendeligt til B2C (Business-to-consumer; altså privatkunder). Erhvervskunder er vi derfor ikke gode til at finde frem i vores test-paneler i, men du kan bruge UserGap til at danne dit spørgeskema hvis du vil, og så sende det ud til din egen email-liste (dette skal vi hjælpe dig med, så kontakt os for nærmere info). Desuden kan der være meget specifikke målgrupper, vi heller rammer så godt, og så kan det tage længere tid at få svar nok. Men med over 100.000 test-personer i Danmark kan de fleste test nemt gennemføres.
Er der robotter der svarer
Nej, vi har indlagt test imod robotter, og vores test-panel-leverandører tester løbende for robot-svar
Er svarene brugbare? Kan jeg være sikker på at de bruger tid
Ja, du kan være sikker på at brugerne har svaret på dine spørgsmål. Derfor designer vi også test, sådan at test-personerne svarer sikkert og kvalitativt. Dette feks. ved at spørgeskemaet ikke skal overstige 15 min. at vi fjerner svar som er gennemført "for hurtigt", vi fjerner svar som svarer for ens på alle spørgsmålene mm
Desuden har vi designet vores spørgsmål og svarmuligheder, sådan at du skal tænke dig om inden du svarer, samt forskellige andre kontrol-mekanismer, der er udviklet igennem +20 års erfaring med udvikling af brugertest.
Hvem er test-personerne
Vi har et samarbejde med danske og internationale test-paneler med over 10 mio. deltagere i hele verden - og over 100.000 test-personer i Danmark fra paneler, som også benyttes af blandt andre SurveyMonkey, YouGov og Epinion.
Hvem bruger ellers test-panelerne
Vi har et samarbejde med danske og internationale test-paneler, som også benyttes af blandt andre SurveyMonkey, YouGov og Epinion
Får test-personerne belønning?
Ja, test-deltagerne får belønning. Vi har samarbejde med de test-paneler i hele verden, og betaler for at test-brugerne får betaling for at gennemføre testen af dit “produkt”. De forskellige test-paneler belønner forskelligt, og vi vurderer løbende hvilke test-paneler der fungerer bedst

Support


Jeg har fundet en fejl!?
Vi er meget taknemmelige for al input, kritik, fejl og mangler.

Har du fundet en fejl der gør, noget ikke virker, eller som forhindrer du kan komme videre?

Kontakt support på [email protected]

UserGap


Hvem står bag?

Thomas Kragh, CEO
Markedsføring, Salg, PR/Kommunikation. +20 års erfaring med test af digitale produkter - primært fra større danske virksomheder: Accenture, Undervisningsministeriet, Post Danmark, Berlingske, Nykredit, Alka og nu Købstædernes Forsikring

Christian Fynbo, CTO
Udviklingschef, +15 års erfaring med fullstack udvikling, i Danmark og internationalt.

Thomas Finn, CMO
Kreativ direktør, +15 års erfaring med produkt- og konceptudvikling

Kontakt Support

Har du brug for hjælp?
Vores support kan hjælpe dig med de fleste spørgsmål til opsætning af dine tests.

Kontakt info


UserGap
Soløsevej 11
2820 Gentofte

EMAIL

SALG

SUPPORT