Jyske Bank

Jyske Bank anvender UserGap til digital udvikling. De tester bla koncepter til deres boligportal "Bedste hjem"I Jyske Bank's "Innovation Lab" anvender vi mulighederne i UserGap


"I Jyske Bank Innovation Lab anvender vi mulighederne i UserGap, der giver os nem adgang til brugertest med et panel på +300.000 danskere, til at styrke vores kundeinvolvering meget tidligt i udviklingsprocessen.

Vi får styrket vores out side –in tænkning, ved såvel ide udvælgelse som i vores valg af UI-design mv."

Tom Palving
Områdedirektør, BI og Innovation Lab

UserGap's værktøjer er nemme at arbejde med


"UserGap's værktøjer er nemme at arbejde med, og giver hurtigt effektivt feedback vores målgruppe. Det er rart at involvere kunder løbende og for en overkommelig pris."


"Vi har anvendt flere af UserGap's værktøjer. Vi startede med Split-test, som var nemt og enkelt at sætte op. Og resultaterne var hurtigt og effektivt sat op i rapporter, vi nemt kunne bruge til at arbejde videre med. Det var en god start, og efter en god dialog med UserGap, fik vi adgang til mere avancerede værktøjer hvis vi selv tilpasser test efter behov"

Heidi Timmermann
Leder af Innovationlab

  • De tre opgaver prioriteres af UserGap og Novicell.
  • Der måles på brugeroplevelsen af opgave-løsningen, samt på


UserGap og Novicell udformer tre opgaver til test-personerne. Det er opgaver, som en kunde ville udføre på hjemmesiderne i den indledende fase, hvor kunden er på udkig efter en ny erhvervsmægler, altså ved leje/køb eller salg af en ejendom. Opgaverne kan udføres på alle hjemmesider og testen sammenligner, hvor godt "kunden" oplever hjemmesiderne - altså brugeroplevelsen.