Hvem er vi?

UserGap kan bruges af alle virksomheder der udvikler digitalt, og tilbyder de bedste digitale eksperter til at hjælpe dig. Eksperterne vores partnere. De bedste eksperter på hver deres felt, som står klar til at hjælpe dig, når du skal forberede, gennemføre og evaluere testen. Det er ikke sikkert du har brug for hjælp - mange klarer det selv - men vi tilbyder gratis hjælp og sparring fra de bedste.

Brug dem!

ClausL2

Claus Leinøe

Branding & Markedsførings Expert

Selvstændig konsulent

Ekspert på: Branding, strategisk markedsføring, kundeindsigter, markeds-analyser, B2B

Claus har i +20 år arbejdet med branding og marketing for de største brands og virksomheder i Danmark. Han er bredt funderet i at udvikle og positionere brands indenfor mange forskellige markeder og kan hjælpe med at designe og perspektivere analyserne.

Rasmus Halvor

User Experience Expert

CEO, Bogreolen.dk

Ekspert på: webshops, CRO, UX, ehandel, ebusiness, online markedsføring.

Rasmus har stor erfaring med test & udvikling af webshops. Han har desuden som rådgiver og leder hos UserTribe stor erfaring med opsætning af brugertest for både store og mindre virksomheder.

sgj

Svend Georg Jørgensen

User Experience Expert

UX-specialist, Novicell.

Ekspert på: CRO, UX, design, website-optimering, website performance.

Svend er CRO-specialist hos Novicell, som på købmansk betyder knivskarpt fokus på konverteringsoptimering og på dansk betyder, at han elsker gode brugeroplevelser og et gnidningsfrit køb. Den gennemtænkte navigation finder han bl.a. gennem dataanalyse og tests, og han er elsker de “små-store” detaljer i designet.

thomas-kragh

Thomas Kragh,

CEO

+20 års erfaring med test af digitale produkter i større virksomheder: Accenture, Undervisningsministeriet, Post Danmark, Berlingske, Nykredit, Alka og Købstædernes Forsikring

Netværkschef i Dansk Markedsføring, konsulent i bruger-involvering, innovation og digital strategi.

10462579_10154562503745001_2322272379437351763_n

Christian Fynbo

CTO

Udviklingschef, +15 års erfaring med fullstack udvikling, i Danmark og internationalt.

thomas-finn

Thomas Finn

CMO

Kreativ direktør, +15 års erfaring med produkt- og konceptudvikling

Har du lyst til at vide mere?

Hvorfor og hvordan bruges UserGap hos Jyske Bank, Danske Bank, Nemlig.com, Coop ? Hvilke fordele fik de ud af at bruge UserGap. Skriv til os, så du kan komme igang og få dine fordele før dine konkurrenter!

UserGap Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en 20% rabatkode på din første test.

Scroll to Top