Er du Digitalchef eller Product Owner for virksomhedens website ?

Hvordan opleves dit website i kundernes øjne - og hvordan ifht konkurrenterne ? Meget få virksomheder har analyser af deres eget website ifht konkurrenters website. Hvor opleves vi som gode? Hvor er vi dårlige? Nemlig.com og Coop.dk er blandt dem der har fået lavet en konkurrent-analyse.

Vi har gennemført konkurrent-analyser i 17 brancher, og med over 100 virksomheder. Analysen giver unik viden om din position i markedet, og kan hjælpe dig til at få en konkurrence-fordel ifht dine værste konkurrenter. Ved at kigge på dine egne styrker og svagheder ifht dine konkurrenter ser du pludseligt dit website i kundernes øjne.

Kunderne sammenligner næsten altid flere virksomheder inden de vælger .. tænk på sidste gang du skulle købe en pc, bærbar, telefon. Du sammenlignede temmeligt sikkert 2-3 websites, inden du valgte en ud. Med en konkurrent-analyse kan du blive det website kunderne vælger fremfor de andre.


Skal du teste dit website, eller nye funktioner på websitet?
Få adgang til 46 skabeloner til gennemprøvede test-spørgsmål til dit website, og en præcis segmentering ifht din målgruppe.

Den nemmeste måde at teste dit website med nye friske øjne. Du skal ikke nøjes med at teste på kolleger, dine venner på facebook eller eksisterende kunder. Vi har 235.000 test-personer med "friske øjne" der er parat til at hjælpe dig. Vi kan segmentere på køn, alder, postnummer, job-titler, bil-ejere, bolig-ejere, rygere/ikke rygere, hunde-ejere og mange flere kriterier. Lad os hjælpe dig igang!

Udvikler du nye løsninger ? Er du UX'er i et agilt team?
Skal du udvikle en ny funktion, et nyt subsite, eller er i den tidlige fase af koncept-udviklingen ? Skal du bruge hurtigt input fra test-brugere til dit næste sprint ?

Gør som Jyske Bank, og brug UserGap til hurtigt at få feedback på dine udviklingstiltag. Se eksempler i "Cases"

Den kan også anvendes til at teste andre digitale løsninger - alt der er digitalt tilgængeligt kan du oploade og teste i UserGap.

Få ekspert hjælp

Rasmus Vittrup Halvor, CEO Bogreolen.dk (tidligere UserTribe), har bl.a. udviklet og testet online markedsføring som rådgiver og leder hos UserTribe, samt ved Bogreolen.dk. Han har rådgivet en række af de største danske og internationale virksomheder med test af bl.a. digital markedsføring og udvikling af digitale koncepter, og er specialiseret i at designe testen ud fra et forretningsmæssigt perspektiv med fokus på at resultaterne er direkte implementerbare i det efterfølgende arbejde
Svend Georg Jørgensen, UX-specialist, Novicell. Svend er CRO-specialist hos Novicell, som på købmansk betyder knivskarpt fokus på konverteringsoptimering og på dansk betyder, at han elsker gode brugeroplevelser og et gnidningsfrit køb. Den gennemtænkte navigation finder han bl.a. gennem dataanalyse og tests, og han er elsker de “små-store” detaljer i designet.