UserGap til Digital Udvikling

photo-1486312338219-ce68d2c6f44d

Er du Digital chef eller Product Owner for virksomhedens website?

Hvordan opleves dit website i kundernes øjne?

Hvordan opleves det i forhold til konkurrenterne?

Hvor opleves vi som gode?

Hvor er vi dårlige?

Det kan være svært at vurdere sit eget website i forhold til konkurrenters website.

Vi har gennemført konkurrent-analyser i 17 brancher, og med over 100 virksomheder. Nemlig.com og Coop.dk er blandt dem der har fået lavet en konkurrent-analyse af UserGap.

Analysen giver unik viden om din position i markedet, og kan hjælpe dig til at få en konkurrence-fordel i forhold til dine værste konkurrenter.

Ved at kigge på dine egne styrker og svagheder i forhold til dine konkurrenter, ser du pludseligt dit website i kundernes øjne.

Konkurrentanalyse

Kunderne sammenligner næsten altid flere virksomheder inden de vælger .. tænk på sidste gang du skulle købe en pc, bærbar, telefon. Du sammenlignede temmeligt sikkert 2-3 websites, inden du valgte en ud. Med en konkurrent-analyse kan du blive det website kunderne vælger fremfor de andre.

Skal du teste dit website, eller nye funktioner på websitet?

Få adgang til 46 skabeloner til gennemprøvede test-spørgsmål til dit website, og en præcis segmentering ifht din målgruppe.

Den nemmeste måde at teste dit website med nye friske øjne. Du skal ikke nøjes med at teste på kolleger, dine venner på facebook eller eksisterende kunder. Vi har 235.000 test-personer med "friske øjne" der er parat til at hjælpe dig. Vi kan segmentere på køn, alder, postnummer, job-titler, bil-ejere, bolig-ejere, rygere/ikke rygere, hunde-ejere og mange flere kriterier.

Lad os hjælpe dig igang!

code
work

Skal du teste dit website, eller nye funktioner på websitet?

Skal du udvikle en ny funktion?

Eller et nyt subsite?

Er du i den tidlige fase af koncept-udviklingen?

Skal du bruge hurtigt input fra test-brugere til dit næste sprint ?

Gør som Jyske Bank, og brug UserGap til hurtigt at få feedback på dine udviklingstiltag.

Den kan også anvendes til at teste andre digitale løsninger - alt der er digitalt tilgængeligt, kan du uploade og teste i UserGap.

Den nemmeste måde at teste dit website med nye friske øjne.
Du skal ikke nøjes med at teste på kolleger, dine venner på facebook eller eksisterende kunder. Vi har 235.000 test-personer med "friske øjne" der er parat til at hjælpe dig.
Vi kan segmentere på køn, alder, postnummer, job-titler, bil-ejere, bolig-ejere, rygere/ikke rygere, hunde-ejere og mange flere kriterier.

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Rasmus Vittrup Halvor, CEO Bogreolen.dk (tidligere UserTribe), har bl.a. udviklet og testet online markedsføring som rådgiver og leder hos UserTribe, samt ved Bogreolen.dk. Han har rådgivet en række af de største danske og internationale virksomheder med test af bl.a. digital markedsføring og udvikling af digitale koncepter, og er specialiseret i at designe testen ud fra et forretningsmæssigt perspektiv, med fokus på at resultaterne er direkte implementerbare i det efterfølgende arbejde.

thomas-kragh

Thomas Kragh, CEO, UserGap

Ekspert på: ebusiness, digital markedsføring, UX, ehandel, ebusiness, brugertest, agil udvikling

+20 års erfaring med test af digitale produkter i større virksomheder: Accenture, Undervisningsministeriet, Post Danmark, Berlingske, Nykredit, Alka og Købstædernes Forsikring

Netværkschef i Dansk Markedsføring, konsulent i bruger-involvering, innovation og digital strategi.

UserGap Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en 20% rabatkode på din første test.

Scroll to Top