Er du Marketingchef, Brand Manager eller Kommunikations-chef ?

Lever vores vores website op til vores brandværdier ? Hvordan opleves dit website i kundernes øjne - og hvordan ifht konkurrenterne ? Hvor opleves vi som gode? Hvor er vi dårlige?

Det kan være svært at vurdere sit eget website ifht konkurrenters website. Vi har gennemført konkurrent-analyser i 17 brancher, og med over 100 virksomheder. Nemlig.com og Coop.dk er blandt dem der har fået lavet en konkurrent-analyse af UserGap. Analysen giver unik viden om din position i markedet, og kan hjælpe dig til at få en konkurrence-fordel ifht dine værste konkurrenter. Ved at kigge på dine egne styrker og svagheder ifht dine konkurrenter ser du pludseligt dit website i kundernes øjne.

Kunderne sammenligner næsten altid flere virksomheder inden de vælger .. tænk på sidste gang du skulle købe en pc, bærbar, telefon. Du sammenlignede temmeligt sikkert 2-3 websites, inden du valgte en ud. Med en konkurrent-analyse kan du blive det website kunderne vælger fremfor de andre.


Hvordan opleves dit website?
Skal du bruge en måling af bruger-oplevelsen på dit website?
Er du i tvivl om brugernes forventninger til websitet?
Vil du vide om websitet lever op til virksomhedens brand?
Hvad er den vigtigste opgave, du gerne vil have brugerne til at klare - få svaret her på hvor mange % der klarer opgaven.
Fandt de det rigtige svar?
Synes brugerne at websitet var godt til at løse opgaven?
Levede det op til forventningerne?

Du får:
- en måling af dit websites "brand"-oplevelse målt på feks "troværdighed", "enkelt", "nemt tilgængelig", "moderne", "ny-tænkende/innovativ", "stærk", "sympatisk" - du vælger hvilke parametre du vil måles på!
- en måling på om websitet "løser opgaven". Hvad er de primære opgaver brugerne skal løse på din hjemmeside, og er de tilfredse med bruger-oplevelsen, design, hjælp/inspiration mm. Vi anbefaler at give brugerne 2 eller 3 opgaver, og bede dem vurdere websitet herefter.
- benchmark-tal ifht. andre websites - har brugerne en god eller dårlig bruger-oplevelse, også efter første gang de besøger dit website
Få adgang til 46 skabeloner til gennemprøvede test-spørgsmål til dit website, og en præcis segmentering ifht din målgruppe.

Den nemmeste måde at teste dit website med nye friske øjne. Du skal ikke nøjes med at teste på kolleger, dine venner på facebook eller eksisterende kunder. Vi har 235.000 test-personer med "friske øjne" der er parat til at hjælpe dig. Vi kan segmentere på køn, alder, postnummer, job-titler, bil-ejere, bolig-ejere, rygere/ikke rygere, hunde-ejere og mange flere kriterier. Lad os hjælpe dig igang!Er du kampagne-ansvarlig ?
Skal du udvikle en kampagne, men er i tvivl om hvilket budskab der er det bedste at bruge? Få et hurtigt og nemt svar med Kampagne Test. Den kan også anvendes til at teste anden form for kommunikation - alt der er digitalt tilgængeligt kan du oploade og teste i UserGap.

Få ekspert hjælp

Rasmus Vittrup Halvor, CEO Bogreolen.dk (tidligere UserTribe), har bl.a. udviklet og testet online markedsføring som rådgiver og leder hos UserTribe, samt ved Bogreolen.dk. Han har rådgivet en række af de største danske og internationale virksomheder med test af bl.a. digital markedsføring og udvikling af digitale koncepter, og er specialiseret i at designe testen ud fra et forretningsmæssigt perspektiv med fokus på at resultaterne er direkte implementerbare i det efterfølgende arbejde
Svend Georg Jørgensen, UX-specialist, Novicell. Svend er CRO-specialist hos Novicell, som på købmansk betyder knivskarpt fokus på konverteringsoptimering og på dansk betyder, at han elsker gode brugeroplevelser og et gnidningsfrit køb. Den gennemtænkte navigation finder han bl.a. gennem dataanalyse og tests, og han er elsker de “små-store” detaljer i designet.

Læs mere KONKURRENTANALYSE hvor Coop og Nemlig.com indgår ...


Nemlig.com og Coop.dk er blandt dem der har fået lavet en konkurrent-analyse af UserGap. Ved at kigge på dine egne styrker og svagheder ifht dine konkurrenter ser du pludseligt dit website i kundernes øjne.